Zo onderscheiden we ons

We zijn een onafhankelijke en gepassioneerde data science consultancy.

We combineren de expertisegebieden datascience, assetmanagement en GIS op een manier die niemand anders doet. We integreren uw vervangingsmodellen in plaats van ze te vervangen. We brengen uw bestaande databronnen samen, maar zonder ze in elkaar op te laten gaan. We spreken de taal van asset engineers en onderhoudsmedewerkers maar ook die van directies en managers. We helpen hen allemaal met het bereiken van de strategische doelstellingen van de organisatie op het gebied van asset management.

Met BestNet kunnen we van maximaal 5 verschillende vervangingsmodellen de resultaten in elke gewenste verhouding samenvoegen, incl uw bestaande model. Ook kunnen we daarin onze eigen modellen SI-Rehab en SI-Cluster meenemen. Zo creëren we het ‘ultimate model’ waarmee robuuste, optimale en reproduceerbare resultaten worden gemaakt.

Ook de volgende stap is uniek, met SynergieNL zorgen we ervoor dat andere beheerders van ondergrondse infrastructuur hun voorgnomen werkzaamheden kunnen  afstemmen met die van u. Zo wordt echt de maximale impact bereikt van de gelden die burges aan de verschillende overheden betalen voor het onderhoud aan de ondergrondse infrastructuur.

En tenslotte, we hebben met de schoenen in de klei gestaan. Elk van ons heeft ervaring opgedaan in de drinkwater wereld, in GIS of in data science. Juist de bundeling van die expertises leidt tot de krachtige dienstverlening en producten die we aanbieden.