Registreren van uw assets

Het borgen van een goede dataregistratie vraagt discipline van de gebruikers en beheervriendelijke systemen. Spatial Insight levert voor verschillende klanten oplossingen voor data-registratie vraagstukken met optimale gebruiksvriendelijkheid. We werken we op dit vlak regelmatig samen met Spatial Eye en Realworld Software Products. De basis-configuratie van hun producten biedt een stabiele omgeving voor registratie van assets en events. Samen met hen vormen wij een ideale basis voor kwalitatief hoogwaardige asset-registratie.

spatial insight - registratie resultaten onderhoud

Registratie resultaten onderhoud

Voor Oasen Drinkwater hebben we een oplossing ontwikkeld om de resultaten van inspecties van KB- installaties (kathodische bescherming) vast te leggen. Monteurs kunnen de output direct na een meting inzien. De gegevens worden in een database opgeslagen en kunnen meteen worden uitgelezen in analyses of via een dashboard. Deze oplossing voor Oasen Drinkwater wordt momenteel verder ontwikkeld. Het wordt mogelijk om ook de inspectie-resultaten van onderhoud aan meetinstallaties vast te leggen.

spatial insight polygonentool

Polygonentool

De Polygonentool is een online GIS-omgeving waarin netbeheerders de exacte grenzen van hun voorzieningsgebied gezamenlijk vast kunnen leggen. De resultaten worden gebruikt binnen de applicaties van Stichting Mijn Aansluiting en zijn beschikbaar als open data.

Water Office

Water Office is een softwareproduct van onze partner Realworld Software Products – een “system of registration”. Het wordt ingezet voor het vastleggen van assetdata. Water Office biedt een complete suite waarmee assets volgens een gestandaardiseerd datamodel kunnen worden geregistreerd en beheerd.

spatial insight 3d modellen

BIM 3d Evides

Door de inzet van 3D technologie verwachten we vroegtijdig zicht te krijgen op knelpunten binnen een project, beter samen te kunnen werken en uiteindelijk efficiënter te kunnen werken. Bij Evides werken we mee aan visievorming en pilots rondom het leidingnet van de toekomst. Met BIM3D verkennen we de mogelijkheden van het gebruik van BIM (Building Information Modeling) binnen het drinkwaterbedrijf.