Ons doel

Data-gedreven assetmanagement in Nederland naar een hoger plan tillen.

De basis – kwalitatief goede data – dit is fundamenteel om waardevolle inzichten te kunnen verkrijgen. Dit borgen we bij het vastleggen van de gegevensbronnen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om data centraal en gestandaardiseerd op te slaan zodat het mogelijk wordt assetmanagement data-gedreven uit te voeren.

Al onze projecten dragen bij aan deze doelstelling en helpen onze klanten meer waarde te halen uit hun data.

Meten is weten

Het borgen van een goede dataregistratie vraagt discipline van de gebruikers en beheervriendelijke systemen. Spatial Insight levert voor verschillende klanten oplossingen voor data-registratie vraagstukken met optimale gebruiksvriendelijkheid. We werken we op dit vlak regelmatig samen met Spatial Eye en Realworld Software Products. De basis-configuratie van hun producten biedt een stabiele omgeving voor registratie van assets en events. Samen met hen vormen wij een ideale basis voor kwalitatief hoogwaardige asset-registratie.

naar cases

Integratie

Analyses van op zichzelf staande databronnen zijn tijdrovend, moeilijk te herhalen en geven zeer beperkt inzicht. Dit wordt veroorzaakt doordat de datasets niet zijn opgebouwd met het doel deze te analyseren. Relaties tussen de verschillende databronnen ontbreken meestal en de kwaliteit is vaak onvoldoende. Spatial Insight kan helpen dit probleem op te lossen. Door data volgens een standaardmodel centraal op te slaan wordt het analyseren van de gegevens eenvoudiger. Wij helpen dit proces in te richten en bevorderen een landelijke standaard voor asset-informatie.

naar cases

Doelmatig assetbeheer

Goede analyses laten zien hoe de staat van assets aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen van de eigenaar. Spatial Insight ondersteunt hierbij door de kosten, prestaties en risico’s (KPR) van assets inzichtelijk te maken. Met deze informatie kan worden vastgesteld welke activiteiten nodig zijn om er voor te zorgen dat het gewenste evenwicht tussen KPR intact blijft.

naar cases